Tobias Dybvad

Episode 34

Tobias Dybvad

I episode 34 tager vi på en rejse gennem Tobias Dybvads karriere. Tobias dykker ned i branchen, fortæller om sin personlige udvikling og åbner op for, hvilket mindset det har krævet for at nå dertil, hvor han er i dag. Vi snakker også om, hvad der driver ham til at udvikle sig, og hvordan han har udviklet sin karriere på et forretningsmæssigt plan.

Du kan få en notifikation, når vi poster nye episoder ved at følge os der, hvor du lytter til podcast!


Komiker og producer

Den Nye Standard har i denne episode besøg af Tobias Dybvad, som er komiker og producer. Tobias er inviteret i studiet for at tale om sin karriere som komiker, den medfølgende personlige udvikling, det mindset hans rejse har krævet, og hvordan en drøm blev til en succesfuld forretning.

Tobias starter med at præsentere sig selv som far og ægtemand, men også som en introvert og genert mand, der tager sit arbejde alvorligt – hvilket står i kontrast til hans profession som komiker. Hvis branchen skulle beskrive Tobias, tror han, at de ville sige, at han er generøs og en stor idiot, men på den bedste mulige måde.

“Det var først da jeg begyndte at lave Dybvaaaaad!, at jeg tog min karriere alvorligt og arbejdede målrettet”

I episoden tager Tobias os med på en rejse fra komikerdrømmens spæde start til realiseringen af en succesfuld forretning. Tobias fortæller, at hans karriere skød hurtigt fart, og på bare tre år havde han nået en lang række milepæle. Han uddyber, hvordan han ved et tilfælde blev vært på programmet “Dybvaaaaad!”, som blev et vendepunkt i hans karriere. Dette program åbnede hans øjne for alvoren og seriøsiteten i hans karrierevalg og tændte en nysgerrighed for forretningen bag succesen.

Tobias deler, at hans mange erfaringer gennem karrieren nærmest har fungeret som en uddannelse i at være producer. I dag agerer han selv som producer, og det er en stor motivation og drivkraft bag hans kreative udvikling. Desuden fortæller Tobias, at han er meget optaget af at opretholde momentum og ikke lade sig styre af frygten for at ting forsvinder.

Work-life balance

Gennem episoden lægger Tobias stor vægt på, at han har gjort sig mange overvejelser om, hvordan man skaber balance mellem arbejde og privatliv. Han har selv i perioder været presset til det yderste med en overfyldt kalender.

Da han blev far, besluttede han at lukke hele kalenderen for firmaarrangementer for at være mere nærværende. Tobias uddyber, at han i dag stadig arbejder på at være nærværende og er bevidst om at være til stede med sin familie i off-season uden at hundse afsted. Han fortæller også, at han reflekterer meget over de fejl, andre har begået i forbindelse med at balancere arbejde og privatliv, så han ikke begår de samme fejl.

Den positive tilgang til livet

Samtalen fører os videre til Tobias’ mindset og tilgang til livet. Han forklarer, at han kommer fra et hjem, der var præget af bekymringer. Derfor har han valgt at have en positiv tilgang til livet og lader sig ikke styre af den modstand, han møder. Tobias uddyber, at denne modstand fungerer som en drivkraft for ham til at blive bedre og udvikle sig.

At være en fantast kan til tider medføre urealistiske standarder, påpeger Tobias. Derfor er han heller ikke bleg for at dræbe et projekt, hvis ideen ikke bliver ordentligt forløst. For ham er det vigtigste, at det kilder i maven – for det er et tegn på passion.

HØR OGSÅ