Forbes Special

30 Under 30 Summit

Vi har i dag en special episode til jer, Nicolai var inviteret til ‘Forbes 30 under 30 Summit’ i Israel.
Omgivet af spændende netværk og anerkendte erhvervsfolk, skulle Den Nye Standard selvfølgelig også defineres globalt.
Vi har fået os en snak med Global CMO hos Mindler, Amalie Angelskår, serieentreprenør Maziar Nohedi og Senior Executive hos Forbes, Seth Cohen.

Interviewene foregår på engelsk.

Global CMO hos Mindler, Amalie Angelskår

For norske Amalie Angelskår startede hendes rejse hos Mindler – en online terapi app – som patient. I dag sidder hun som Global CMO i Mindler og er anerkendt på Forbes 30 under 30 liste, for blandt andet at have skabt kampagnen #ownthegap, der har ført til et redesign af Mindler’s logo og en kommende global kampagne, som promoverer ‘mental health awareness’.

Vi får os en snak med Amalie Angelskår om hendes personlige rejse frem til og i Mindler. Amalie funderer over, hvad der driver en “den gode virksomhed”, og hvornår man egentlig kan sige, “I made it”. Vi hører om, hvad der inspirerer hende, og hvordan Amalie vil huskes for hendes arbejde.

Serieentreprenør, Maziar Nodehi

Svenske Maz Nohedi er i dag aktiv i tre forskellige virksomheder, hvor han derfor beskriver sig selv som “serieentreprenør”. I en tidlig alder af 15 år, blev Maz hjemløs, og imens han skiftede mellem forskellige plejefamilier, fik han smag for entreprenørskab.

Maz i dag passioneret omkring at dele hans rejse, for at inspirere unge mennesker på hans forskellige online kanaler. Vi hører, hvilket råd han ville give sit yngre selv, og hvad Maz mener var den største fejl på hans rejse.

Senior Executive hos Forbes Media US, Seth Cohen

Seth Cohen har siden han var ung, engageret sig i non profit og NGO projekter, hvor han kunne gøre en forskel. På en togtur i 2016 faldt Seth i snak med Forbes’ ‘30 under 30’-skaberen og chefredaktør, Randall Lane, hvor ideen om at bringe 30 under 30 fællesskabet til Mellemøsten, blev født.

Seth involverer os i tankerne bag ‘The Summit’, og hvorfor han mener, det er vigtigt at forene de forskellige erhvervsfolk til et samlet fællesskab i Israel. Vi hører blandt andet om det næste på tegnebrættet for Forbes, og Seth kommer med hans bedste råd til unge ledere, som gerne vil ændre verden.

HØR OGSÅ