Ditte Julie Jensen

Episode #04

Ditte Julie Jensen

I episode #04 gæster Ditte Julie Jensen, forretningskvinden og iværksætter bag kageimperiet, by Ditte Julie. Vi har inviteret Ditte Julie, ind i studiet til en samtale om mental sundhed og personlig branding. Vi har en samtale om hvordan hun har brugt Den store bagedyst som springbræt til at udfolde sig som forretningskvinde.

 

Forretningskvinden bag kageimperiet, By Ditte Julie

Til dagligt driver Ditte Julie kageuniverset, By Ditte Julie. Her formår hun at sætte nye standarder inden for en kagebranchen, gennem kreativitet og innovation. Her er hun transformeret sig fra at bage kager, til at være en succesfuld forretningskvinde, med bestyrelsesposter og egne bootcamps for iværksættere.   

I dette afsnit taler vi om Ditte Julies begyndelse i Tv-programmet, Den Store bagedyst, samt hvordan hun gik ind til konkurrencen uden intention om at skulle gøre hendes hobby til hendes levevej. Hvortil Ditte Julie i dag, er bevidst om hvad hendes eget personlige brand er værd, og hvor hun vil hen med det.

Ditte Julie har mange forskellige hatte på til dagligt, det resultere i en tætpakket kalender – der ville stresse de fleste mennesker. Ditte fremhæver, at hun trives godt i hendes travle liv, fordi hun laver det hun elsker, samt at hun skaber sit overskud gennem syv minutters daglig meditation og løbetur.

Vi har en samtale om, hvad der gør det sjovt eller holdbart at være iværksætter. Hvortil Ditte fortæller at hun synes at man tidligere i processen, skal anerkende hvad man ikke er god til og investere sig ud af det hurtigst muligt, gennem rekruttering. 

Hertil fortæller Ditte Julie, at det er vigtigt at kende sine styrker og svagheder, hvortil hun fortæller at man skal bruge sin energi der hvor man får mest energi tilbage. Det resonere med, at hun har sat et personligt mål om, at hun skal huske at trække sig lidt tilbage, se sig selv udefra og være stolt af hvad hun har skabt og opnået. 


Ditte Julie tillægger mental sundhed en stor værdi og bruger meget energi på det. Hun fortæller at hun selv er meget bevidst om hvor hendes energidepoter findes, hvor hun henter dem henne og hvordan hun lader dem op. Hertil fortæller Ditte Julie, at en vigtig del af mental sundhed, er at være i stand til at reflektere over ens in- og output, samt ens personlige relationer.

Vi taler om bagsiden af medaljen og hvad der kan være svært som forretningsdrivende og mor til to. Ditte fortæller at hun er enorm selvkritisk og det både er en styrke og svaghed for hende, samt at det kan være svært at skabe balance mellem privatlivet og arbejdslivet. Den sværeste rolle hun har i sit liv, er rollen som mor – men også den mest givende.